Indian Muglai Cuisine
Contacteer ons +32 9 222 57 38


We zijn niet open op donderdag 24 oktober, maandag 28 oktober en dinsdag 29 oktober
Het weekend (vrijdag 25 oktober, zaterdag 26 oktober en zondag 27 oktober) zijn we wel open!


In onze nieuwe locatie starten we met een ander concept! Hier speelt voornamelijk ‘Take Away’ de hoofdrol maar er is ook beperkte ruimte voorzien om te komen eten in ons restaurant gedeelte. Daar we slechts enkele tafeltjes beschikbaar hebben vragen we om één dag op voorhand te reserveren via mail op saltnpepper@live.be. Na reservatie kunnen ook groepen komen eten. U mag dan uw eigen alcohol meebrengen!

Volg ons op facebook


Salt ‘n Pepper is nu ook een exotische kruidenwinkel met Aziatische en Afrikaanse benodigdheden.
Vanaf 7 oktober 2018 starten we met onze winkel vlak naast Salt n Pepper Take Away.

U kan bij ons alle kruiden vinden die we ook gebruiken in de Indische keuken, zodat u al onze gerechten ook thuis kan bereiden. Eveneens zijn er ook Afrikaanse kruiden en etenswaren te vinden.

Iedereen welkom!Een BYOB-restaurant : wat is dit?
Dit is een plaats waar geen alcohol geserveerd wordt en waar u de mogelijkheid krijgt om uw eigen alcoholische dranken mee te brengen: Bring Your Own Booze !
Hiervoor vragen wij geen kurk-recht en geen extra bijdrage. We vragen enkel dat u uw fles (leeg of vol :)) terug meeneemt naar huis! Wij voorzien ook de glazen voor u.


Vanaf heden starten we met de kookworkshops. Deze gaan telkens in het weekend in kleine groepjes van max 5 personen door op zaterdag en zondag.

Uur: van 12u tot 14u30-15u
Waar: Koning Boudewijnstraat 9
Kostprijs: 55 € per persoon
Reserveer tijdig op saltnpepper@live.be

U mag telkens de gerechten ter plaatse opeten of meenemen naar huis. Uw reservatie is pas compleet na overschrijving van het bedrag. Grote groepen kunnen ook bij ons terecht voor een workshop, vraag meer uitleg via mail.


Salt ‘n Pepper op locatie?

We leveren ook op je werk! In Gent leveren we zelfs gratis !

Heb je binnenkort een feest, evenement of geregeld een business meeting en ben je geïnteresseerd in ons aanbod?  Vraag dan vrijblijvend meer uitleg via mail op saltnpepper@live.be

Dan kijken we graag samen met jou naar de ideale oplossing.