Indian Muglai Cuisine
Contacteer ons +32 9 222 57 38

Voorgerechten - Entrées - Starters (Vegetarian)

€ 5,90 Vegetable Samosa

- Gefrituurde filodeegdriehoekjes gevuld met een groentenmengeling
- Triangles de pâte feuilletée frits et farcis aux légumes
- Deep fried vegetable pastries


€ 6,50 Vegetable Pakoras

- Krokant gefrituurde beignets met gevarieerde groentenvulling
- Croustillants beignets sautés aux légumes variés
- Assorted fried vegetable fritters



Voorgerechten - Entrées - Starters

€ 5,90 Samosa

- Gefrituurde filodeegdriehoekjes gevuld met gekruid gehakt
- Triangles de pâte feuilletée farcie au hachis épicé
- Deep fried pastries filled with minced meat


€ 6,50 Calamar

- Gefrituurde inktvis in gekruide besanbloem
- Calamars frits à la farine et à la marinade piquante
- Deep fried squid in spiced gram flour


€ 6,50 Chicken Pakora

- Gefrituurde, pittig gekruide stukjes kip
- Dès de volaille frits et à la marinade piquante
- Deep fried spiced pieces of chicken


€ 8,75 Scampi Pakora

- Gefrituurde zoetwaterscampi’s in besanbloem en met speciale Muglai kruiden
- Scampis frits à la farine de pois chiches et aux épices Moghul
- Deep fried scampi with gram flour and special Moghul spices



Kip - Poulet - Chicken

€ 16.75 Chicken Bhuna

- Sterk gekruide kipbereiding; specialiteit van de Punjaab
- Poulet piquante; spécialité du Punjab
- A typical Punjabi chicken curry prepared in special hot spices


€ 16,75 Chicken Moghul Curry

- Kip bereid op traditionele Moghuliaanse wijze met tomaten en groene kruiden
- Poulet à la façon traditionnel Moghul aux tomates
- Traditional Moghul style chicken prepared with tomatoes and green herbs


€ 16,75 Chicken Kadai

- Kip bereid met kruiden zoals kaneel, kardemom en korianderzaad, in pure Punjabi stijl
- Poulet préparées avec des épices comme cannelle, cardamome et semence de coriandre en style pure Punjabi.
- Chicken cooked with spices like cinnamon, cardamom and coriander seeds in a pure Punjabi style.


€ 16,75 Chicken Korma

- Kip bereid in een zachte, romige saus met kokosnoot
- Poulet au curry doux à la crème et aux noix de cocos
- Chicken in a creamy sauce, cooked with coconut


€ 16,75 Chicken Ginger

- Kip op Noord-Indische wijze, met verse gember
- Curry de poulet à la façon d’Inde du Nord, au gingembre frais
- Boneless chicken in North Indian style, served with fresh ginger


€ 16.75 Chicken Tikka Masala

- Kipfilet, geserveerd in yoghourtsaus met cashewnoten, room en fenegriek
- Blanc de poulet , servi dans une sauce de yaourt aux noix de cajou, crème et fenugrec
- Boneless chicken, served in a sauce of yoghurt, cream, cashew nuts and fenugreek


€ 16.75 Murg Shahjhani

- Kipfilet bereid met mosterdzaad, verse gember, tomaten. Dit gerecht werd geïntroduceerd door de butler van koning Sjah Jahan (stichter van de Taj Mahal)
- Blanc de poulet préparé à gingembre frais, tomates et semence de moutarde. Ce plat était introduit par le majordome du roi Sjah Jahan (le fondateur du Taj Mahal)
- Boneless chicken cooked with fresh ginger, tomatoes and mustard seeds. This dish was introduced by the butler of king Sjah Jahan (founder of the Taj Mahal)


€ 16.75 Palak Chicken

- Kip, bereid met spinazie met geroosterde komijn en verse gember, gekruid met fenegriek
- Poulet, préparé avec des épinards dans cumin rôti et gingembre frais, parfumé au fenugrec
- Chicken cooked with spinach in roasted cumin and fresh ginger, perfumed with fenugreek



Lamsvlees - Agneau - Lamb

€ 18.45 Shahi Kofta

- Balletjes lamsgehakt bereid in een masala van tomaten en boter; met een toets verse koriander
- Boulettes de viande d’agneau préparées au masala de tomates et de beurre avec une touche de coriandre frais
- Minced lamb balls prepared in a tomato and butter based masala with a touch of fresh coriander


€ 18.45 Keema Matar

- Een curry van lamsgehakt, erwtjes, tomaten en kruiden
- Curry au hachis, petits pois, tomates et épices
- Minced meat curry with peas in a base of tomatoes ands herbs


€ 18.45 Lamb Masala

- Lamsvlees bereid met groene kruiden en verse tomaten
- Agneau aux épices vertes et tomates fraîches
- Boneless lamb cooked with green herbs and tomatoes


€ 18.45 Lamb Korma

- Deze lamsschotel is zacht gekruid, bereid met room en amandelschil¬fers
- Un plat d’agneau doux et savoureux préparé à la crème et aux amandes concassées
- A creamy aromatic lamb dish (not hot) cooked in a creamy sauce with crushes almonds


€ 18.45 Moghulai Kadai Gosht

- Zacht lamsvlees bereid op Moghuliaanse wijze met een mengeling van typisch Indische kruiden
- Agneau doux préparé à la façon Moghul avec un mélange d”épices typiquement Indiennes
- Tender lamb prepared in a Moghul Style and with a combination of Indian spices


€ 18.45 Saag Gosht

- Lamsvlees bereid met een saus van bladspinazie en afgewerkt met fenegriek
- Agneau au curry à base de feuilles d”épinard et du fenugrec
- Lamb cooked in a sauce of spinach leaves with fenugrec


€ 18.45 Gobi Gosht

- Een uitgelezen combinatie van stukjes lamsvlees, bloemkool, tomaten, verse gember en look
- Mélange de dès d’agneau, chou-fleur, gingembre frais ,tomates et d'ail
- Cauliflower and lamb prepared with fresh ginger, tomatoes and garlic


€ 18.45 Baingan Gosht

- Lamsvlees bereid met verse aubergines en Indische kruiden
- Dès d’agneau sautés aux aubergines fraîches et aux épices Indiennes
- Pungent lamb delicacy prepared with fresh eggplants and a combination of Indian spices


€ 18.45 Matar Gosht

- Combinatie van lam en erwtjes, bereid in uien en tomaten met kurkuma, komijn en cashewnoten
- Une combinaison d’agneau et de pois verts, cuisinées dans des oignons et tomates avec du curcuma, cumin et des noix de cajou
- Combination of lamb and peas cooked in onions and tomatoes with turmeric, cumin and cashewnuts


€ 18.45 Bhinidi Gosht

- Okra bereid in lamscurry met verse gember, tomaten en een toets yoghourt
- Okra préparés dans un curry d’agneau avec du gingembre frais, tomates et une touche de yaourt
- Lady finger prepared in lamb curry with fresh ginger, tomatoes and a touch of yoghurt



Biriyanis

€ 16,75 Chicken Biriyani

- Kipfilet in een rijke notenmengeling, bereid met pilau rijst
- Filet de poulet dans un mélange riche de noix , préparé avec du riz pilau
- Boneless chicken in a rich mixture of nuts , cooked with pilau rice


€ 19,90 Prawn Biriyani

- Scampi’s bereid op traditionele Moghuliaanse wijze met basmati rijst, cashewnoten, amandelen, rozijnen
- Scampi’s préparés à la façon traditionnelle Moghul avec du riz basmati, noix de cajou, amandes, raisins secs
- Scampi prepared in a traditional Moghul style with basmati rice, cashew nuts, almonds , raisins


€ 16,40 Vegetable Biriyani

- Groentemengeling, bereid met pilau rijst met een combinatie van verschillende kruiden in een speciale Shahi stijl
- Mélange de légumes , cuisinée dans du riz pilau avec une combinaison d’épices différentes dans un style spécial Shahi
- Vegetable mix cooked in pilau rice with a combination of different spices in a special Shahi style


€ 18.45 Kofta Biriyani

- Een van de bekenste soort Mughal biriyani. Bereid met fijngehakt vlees in Mughal kruiden
- Un des célèbres types de Mughal biriyani. Préparé avec de la viande hachée dans des épices Mughal
- One of the famous kinds of Mughal biriyani. Prepared with minced meat in Mughal spices


€ 18.45 Lamb Biriyani

- Stukjes lamsvlees en basmati rijst, bereid met cashewnoten, rozijnen en een speciale kruidenmix
- Dès d’agneau et riz sauté au curry Indien aux noix de cajou, raisins secs et mélange d’épices
- Boneless lamb with basmati rice cooked in Indian spices , cashew nuts and raisins


€ 3,75 Biriyani Mixed Raita

- Deze yoghurt met stukjes tomaat en komkommer vormt een verfrissend contrast met de pikante curry
- Ce yaourt aux dès de tomates et de comcombre offre un contraste rafraîchissant aux plats épicés.
- Tomato and cucumber soaked in spiced yoghurt provides a refreshing contrast to hot curries



Vegetarisch - Végétarien - Vegetarian

€ 16.40 Aloo Matar

- Een bereiding van aardappelen, erwtjes, tomaat en cashewnoten
- Curry de pommes de terre, petit pois, tomates et noix de cajou
- Green peas and potatoes cooked together with tomatoes and cashew nuts


€ 16.40 Chana Masala

- Currybereiding met kikkererwten, tomaten, gember en komijn
- Curry aux pois chiche, tomates, gingembre et cumin
- Curry of chick peas with ginger, tomatoes and jeera


€ 16.40 Aloo Gobi

- Speciale bereiding van aardappelen en bloemkool, gemarineerd met verse gember en koriander
- Plat spécial aux pommes de terre, chou-fleur, gingembre frais et coriandre
- Potatoes and cauliflower, specially prepared with fresh ginger and coriander


€ 16.40 Aloo Baingan

- Roergebakken aubergines met aardappelen en komijn
- Curry de pommes de terre, aubergine et cumin
- Special curry with eggplant , potatoes flavoured with cumin


€ 16.40 Matar Paneer

- Gekruide kaascurry met doperwjes in masala van tomaten
- Curry fromage sauté au petits pois et tomates
- Spiced cheese curry with green peas, preparation in tomato masala


€ 16.40 Vegetable Kadai (mix)

- Gekruide groentenschotel met gember
- Mélange de légumes épicés avec du gingembre
- Mixed vegetable base of gravy, spices and ginger


€ 16.40 Saag Paneer

- Bereiding van bladspinazie met kaas, gekruid met fenegriek
- Curry aux épinards et fromage, aromatisé au feuilles de fenugrec
- Spinach and cheese with a flavour of fenugreek


€ 16.40 Tarka Daal

- Linzen: het favoriete gerecht van de Mugal keizers.Linzen gebakken in boter met gember
- Lentilles: le plat préféré des empereurs Mugal. Lentilles sautés dans le beurre avec du gingembre et de l’ail
- Lentils: the favourite dish of the Mugal emperors. Lentils , prepared in butter with ginger and garlic


€ 16.40 Mushroom Bhaji

- Champignons bereid in een romige saus met cashewnoten, een toets gember
- Champignons à la sauce crème , aux noix de cajou, une touche de gingembre
- Mushrooms cooked in a creamy sauce with cashew nuts, a touch of ginger


€ 16.40 Baingan Bharta

- In de tandoor gegrilde aubergines, bereid in een curry van uien en tomaten
- Aubergines grillées au tandoor, préparées dans un curry de tomates et d’oignons
- Eggplants grilled in the tandoor, prepared in a curry of onions and tomatoes


€ 16.40 Bhindi Masala

- Okra, bereid met verse uien en tomaten met een toets mosterdzaad en yoghurt
- Okra, préparé avec des oignons et tomates fraîches avec une touche de semence de moutarde et de yaourt
- Lady finger, cooked with fresh onions and tomatoes with a touch of mustard seeds and yoghurt


€ 16.40 Durbari Aloo

- Aardappelen, bereid in gebakken uien, verse tomaten en met mosterd¬zaad, verse gember, fenegriekbladeren, komijn en een toets verse koriander
- Pommes de terre, préparées dans des oignons sautés et tomates fraîches avec semences de moutarde, gingembre fraîches, feuilles de fenugrec, cumin et une touche de coriandre fraîche
- Potatoes cooked in fried onions and fresh tomatoes with mustard seeds, fresh ginger, fenugreek leaves, cumin and a touch of fresh coriander



Vis - Poissons - Fish

€ 19.90 Bhuna Fish

- Visschotel met vis van de dag, geroosterde komijnzaadjes, verse gember en saffraan
-Du Poisson au semences de cumin grillés, gingembre et safran
- Fish curry with roasted cumin seeds, saffron and ginger


€ 19,90 Prawn Curry

- Scampi’s gekruid in een tomatenmasala met saffraan, (de rijkelijk gekruide masala en de saffraan geven dit gerecht een bijzondere smaak)
- Scampis sauté au masala de tomates et du safran (offre à ce plat un arôme particulier)
- Scampi spiced in a tomato based masala with saffron (which gives this dish a particular taste)


€ 19.90 Kadai Jhinga (hot)

- Scampi’s bereid in een pikante curry met gemalen cashewnoten, yoghurt en lavaszaad
- Scampis préparés au curry piquant, noix de cajou concassées, yaourt et semence de livèche
- Scampi in hot curry with crushed cashew nuts, yoghurt and lovage seeds


€ 19,90 Mombay Scampi

- Scampi’s met verse tomaten en uiensaus, bereid met Indische kruiden
- Scampis préparés aux tomates frais et sauce d’oignons, préparé avec des épices Indiennes
- Scampi with fresh tomatoes and onion sauce, prepared with Indian spices


€ 19,90 Prawn Korma

- Scampi’s in uienbasis met look en mosterdzaad, bereid met verse roomsaus en amandelschilfers
- Scampis dans une base d’oignons avec de l’ail et semence de moutarde et des amandes effilées
- Scampi cooked in onion base with garlic and mustard seeds prepared in a fresh creamy sauce with flakes almonds



Tandoori Grill - Four d’argile Indien

€ 16.75 Tandoori Chicken

- Wellicht het meest bekende Indische gerecht. Kippenboutjes, gemari¬neerd in yoghurtmasala en bereid in de tandoor
- Probablement le plat Indien le plus connu. Cuisses de poulet, marinées en yaourt masala et préparées au tandoor
- Probably the most famous Indian dish. Roast chicken marinated in yoghurt masala and prepared in the tandoor


€ 16,75 Chicken Tikka

- Kipfilet, gemarineerd in mosterdboter en bereid in de tandoor
- Filet de poulet, mariné en sauce de moutarde et préparé au tandoor
- Boneless chicken, marinated in butter base, spiced with mustard and prepared in the tandoor


€ 19,90 Tandoori Prawn

- Scampi’s gemarineerd in yoghurtmasala en amandelschilfers, gegrild in de tandoor
- Scampis marinés au masala de yaourt et amandes concassées, grillés au tandoor
- Scampi marinated in yoghurt and crushed almonds, roasted in the tandoor



Extra's

€ 3,00 Basmati Rice


€ 3,90 Pilau Rice

- Basmati rijst met cashewnoten en rozijnen
- Riz basmati aux noix de cajou et raisins secs
- Fried basmati rice with cashew nuts and raisin



Indisch brood - Pain Indien - Indian bread

€ 2.00 Naan

- Naanbroden worden traditioneel in een kleioven gebakken
- Les naans sont traditionellement cuits dans un four d’argile Indien
- Naan is baked traditionaly in a grill oven


€3,00 Look naan


€3,00 Kaas naan